Suomessa järjestetään aika monta kovan luokan isoa ravikisaa, ja näiden voittajalistoja selaamalla voi saada jo jonkinlaista kuvaa ketkä ja mitkä hevoset ovat tällä hetkellä voimissaan Suomessa. Otetaan esimerkiksi Suomen hevosten pääkisa eli Kuninkuusravit.  Viime vuoden voittajaloimella kruunattiin ori Erikasson, samoin kuin edellisvuonnakin. Orin omistavat Helena Tuikka ja Jaakko Varjonen, kasvattaja Riikka-Liisa Tolonen ja valmentajana Bella Varjonen. Erikassonin kisatilillä oli heinäkuun 2013 loppuun mennessä 140 ravikisaa, joista voittoja oli tullut 71 kisassa. Jokaisessa kisassa Erikassonin puikoissa on ollut ohjastaja Harri Koivunen. Erikassonin tilillä ei ole ainoastaan Kuninkuusravien voitot, vaan orilla on myös SE-aika Olympia-ajojen 2100 metrillä. Myös kansainvälisesti Erikasson on menestynyt, ja loimen alla on myös PM-kisojen kakkossiha vuodelta 2012. Jos jotain negatiivista joutuu hakemaan oriista niin se, että se on kärsinyt hieman jalkavaivoista joka voi vaikuttaa negatiivisesti kisailuun.

Viime vuoden Kuninkuusravien kuningatar puolestaan on Marimin-tamma, jolla 207 ravikisasta voitto on tullut 55 kertaa. Ikää tammalla alkaa olemaan tänä vuonna jo 15 vuotta, joten ihan nuoruutensa kukoistuksessa ei enää olla vaikkakin kaikki merkittävimmät suurkisavoitot ovatkin tulleet ihan viime vuoden aikana. I. P Vipotiina ansaitsee myös tulla mainituksi tässä listassa, sillä Vipotiinalla on kaurapussissaan muutakin kuin kauraa, nimittäin kolme ravikuningatar-loimea. I. P Vipotiinalla on myös suuria kisoja takanaan kuten SE-aika Suurajoista ja useita muita kisoja sen nuoruusvuosilta.

Lämminverisissä kannattaa seurailla sellaisia nimiä kuin Day Cruise, Aaron de Veluwe, Edward Ale ja Maxwell Mayday. Etenkin näistä Day Cruise osasi yllättää viime vuoden Suur-Hollola-ajoissa tulemalla ykköseksi ohi ennakkosuosikin Brad de Veluwen, jolla on takanaan useita suurkisavoittoja. Hevonen on muuten saanut nimensä näyttelijä Brad Pittin mukaan.